fbpx

Vi söker medarbetare

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”preset_0″ font_color=”#ffffff” font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_align=”center”]

22 januari, 2019

[/mpc_textblock]

Vi söker medarbetare

[mpc_button preset=”preset_192″ url=”url:%23the-text|title:Link||” font_preset=”preset_0″ font_color=”#ffffff” font_size=”12″ font_line_height=”1″ font_transform=”uppercase” font_align=”center” title=”Läs artikel” border_css=”border-width:2px;border-color:#ffffff;border-style:solid;border-radius:3px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:15px;padding-right:34px;padding-bottom:15px;padding-left:34px;” margin_divider=”true” margin_css=”margin-top:26px;margin-right:10px;margin-bottom:4px;margin-left:10px;” hover_font_color=”#ffffff” hover_icon_color=”#ffffff” hover_background_color=”#f96262″ hover_border_css=”border-width:2px;border-color:#f96262;border-style:solid;border-radius:3px;” class=”anchor-link”]

Flip Flop Beach Bar & Rooms ligger mitt på stranden i Olofsbo några kilometer norr om Falkenberg. Temat är karibisk beachbar med kul mat och spännande inredning och inslag av såväl livemusik och senaste rytmerna från världens alla hörn. Flip Flop har förutom en mycket populär restaurang, 16 häftigt inredda rum i temat Flowerpower/Hippie stil och hela verksamheten är färggrann med en internationell prägel.

Vi som äger verksamheten har bott i Västindien i många år och såväl mat som dryck har en del karibiska inslag och håller hög kvalitet. Restaurangen har ca 50 platser inomhus och ca 70 platser på terrassen som ligger på stranddynorna med vidunderlig utsikt över havet. Hit söker vi Kockar, Servis och Bartenders med minst 2 års erfarenhet av liknande jobb. Vi betalar lön efter erfarenhet och gemensam överenskommelse.

För ansökan: Kontakta Lars Abrahamsson info@flipflopfun.se