fbpx

Ett skepp kommer lastat med...

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”preset_0″ font_color=”#ffffff” font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_align=”center”]

7 maj, 2019

… Med möbler, tyger och hippiekänsla från indien!![/mpc_textblock][mpc_button preset=”preset_192″ url=”url:%23the-text|title:Link||” font_preset=”preset_0″ font_color=”#ffffff” font_size=”12″ font_line_height=”1″ font_transform=”uppercase” font_align=”center” title=”Läs artikel” border_css=”border-width:2px;border-color:#ffffff;border-style:solid;border-radius:3px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:15px;padding-right:34px;padding-bottom:15px;padding-left:34px;” margin_divider=”true” margin_css=”margin-top:26px;margin-right:10px;margin-bottom:4px;margin-left:10px;” hover_font_color=”#ffffff” hover_icon_color=”#ffffff” hover_background_color=”#f96262″ hover_border_css=”border-width:2px;border-color:#f96262;border-style:solid;border-radius:3px;” class=”anchor-link”]

Har ni någonsin varit på resa till ett exotisk land för att köpa en Container full av möbler av människor och företag ni inte vet något om.

Det är alltid lika spännande och efter betalning börjar väntan och oron. Kan man lita på leverantören. Kommer Containern i tid. Och finns det något i den eller är det långnäsa? Idag efter 4 månaders oro står den där framför FlipFlop och nervöst ser vi på hur den öppnas. Glädjen är stor när vi ser att den är full av saker och nu när dagen är slut kan vi konstatera att dom där okända människorna från det exotiska landet har levererat som dom lovat. Nu börjar det riktigt roliga arbetet med att designa fram 16 häftiga rum.