fbpx
[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”preset_0″ font_color=”#ffffff” font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_align=”center”]

15 april, 2019

[/mpc_textblock]

Påskfest hos Flipflop!

[mpc_button preset=”preset_192″ url=”url:%23the-text|title:Link||” font_preset=”preset_0″ font_color=”#ffffff” font_size=”12″ font_line_height=”1″ font_transform=”uppercase” font_align=”center” title=”Läs artikel” border_css=”border-width:2px;border-color:#ffffff;border-style:solid;border-radius:3px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:15px;padding-right:34px;padding-bottom:15px;padding-left:34px;” margin_divider=”true” margin_css=”margin-top:26px;margin-right:10px;margin-bottom:4px;margin-left:10px;” hover_font_color=”#ffffff” hover_icon_color=”#ffffff” hover_background_color=”#f96262″ hover_border_css=”border-width:2px;border-color:#f96262;border-style:solid;border-radius:3px;” class=”anchor-link”]

Du missar väl inte vår fantastiska påskmeny?

Förätt

S.O.S á la Flipflop
Matjesill, västerbottenost, brynt smör och 63° ägg 

Huvudrätt

Lamm Duo
Racks & Rostbiff med en sötpotatis och getostbakelse,
till det en calypsokryddad rödvinssky

eller

Varmrökt lax
Med vårprimörer, färskpotatis & löjromcremefraiche

Efterrätt

Rabarber & Mascarpone mille fleur
Med myntasocker samt rabarber gel