fbpx

Jorden runt med Flip Flop

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”preset_0″ font_color=”#ffffff” font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_align=”center”]

11 maj, 2020

[/mpc_textblock]

Jorden runt med Flip Flop

[mpc_button preset=”preset_192″ url=”url:%23the-text|title:Link||” font_preset=”preset_0″ font_color=”#ffffff” font_size=”12″ font_line_height=”1″ font_transform=”uppercase” font_align=”center” title=”Läs artikel” border_css=”border-width:2px;border-color:#ffffff;border-style:solid;border-radius:3px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:15px;padding-right:34px;padding-bottom:15px;padding-left:34px;” margin_divider=”true” margin_css=”margin-top:26px;margin-right:10px;margin-bottom:4px;margin-left:10px;” hover_font_color=”#ffffff” hover_icon_color=”#ffffff” hover_background_color=”#f96262″ hover_border_css=”border-width:2px;border-color:#f96262;border-style:solid;border-radius:3px;” class=”anchor-link”]

Första resan till Italien

Kristi Himmelfärdsdag den 21 Maj börjar vår Jorden runt resa. Res med FlipFlop Jorden runt med 8 stop. Första resan går till Italien där vi upplever den underbara maten och drycken. Kvällens gästartister blir Pavarotti och Eros Ramazzotti med gäster. Check in kl 18.30 Boarding kl 19.00

Boka din biljett till våra resor

På grund av Covid-19 har vi begränsade platser på varje avgång och gott om plats mellan sätena.

I priset för resorna ingår välkomstdrink, 5 rätters middag samt underhållning, och för er som vill förlänga resan erbjuder vi Business class biljetter där en övernattning ingår i ett av våra designade dubbelrum. Vid återkomsten serveras frukost i FlipFlops matsal.

PRISER

Tourist class 595 kronor/pers. Max 30 biljetter.
Välkomstdrink, 5 rätters samt underhållning.

Business class*  895 kronor/pers. Max 10 biljetter
Välkomstdrink, 5 rätters samt underhållning.
Övernattning i dubbelrum med frukost.

Boka:

info@flipflopfun.se  eller 076 311 34 15