fbpx

Dinner and show med Jan Sigurd och Anna-Lena Brundin

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”preset_0″ font_color=”#ffffff” font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_align=”center”]Fredagen och Lördagen, Pingstafton den 29 och 30 Maj väntas två  magiska kvällar späckade med god mat, skratt och jazz!

Sensuell, blodtryckssänkande show med standup och jazz från den svenska Södern. Med en ros bakom ena örat och en räv bakom andra framför de egna och andras sånger inspirerade av Chet Baker, Mose Allison och Monica Zetterlund. Däremellan filosoferar de med glimten i ögat kring ämnen som berör: Kriser, möten, högt blodtryck och kärlek i mogen ålder. Kan kärlek vara roligt? Ja, säger Anna-Lena. Nej, säger Jan.

”Sång och musik, stand up och sketcher. Allt eller nästan allt på högsta nivå. Anna-Lena Brundin och Jan Sigurd serverade ett så välvalt program på Galleri Isie Tio att YA:s recensent njöt och hade roligt mest hela tiden.”
Ystad Allehanda

”Brundin och Sigurd har ett inkluderande och varmt tilltal som träffar rätt hos publiken … den här showen fungerar som uppåttjack.”
Trelleborgs Allehanda

”Vad gott! Vad gott! Ni sjunger så jäkla fint tillsammans! Flera av texterna borde bli framtida klassiker.”
Ale Möller – världsmusikant

[/mpc_textblock]

Jazz, skratt och god mat!

Anna-Lena Brundin blev folkkär som ena halvan av Nancy&Carina i teveserien Daily Live på slutet av åttiotalet – senare som mamma i Mysteriet på Greveholm – den kanske mest älskade julkalendern i svensk tevehistoria. Hennes senaste rollprestation är som journalist i filmen En man som heter Ove. Genom åren har hon flitigt rest runt över landet som ståuppkomiker. Hon har skrivit 10 böcker och spelat in 4 cd-skivor, bland annat Edith Piaf, I höstas var hon aktuell med en ny cd – Höst i Lund – tillsammans med Jan Sigurd och snart kommer uppföljaren I Chet Bakerland.

Jan Sigurd jobbade med Monica Zetterlund i föreställningen ”Zetterlund &Sigurd” samt på hennes avskedsturné. Han skrev text och musik till hennes sista CD-skiva med svenskt originalmaterial, Det finns dagar. Han representerade SVT i Montreux med humorserien Två och en halv flygel. Han tillhör legenderna inom svensk stå-upp, vilket dokumenterats i teveshowen Vit grabb som stulit blues. De senaste 20 åren har han givit ut 20 böcker, varav den mest kända, Paddlaren, är en satir över Sverige och Statens Kulturråd. Fick Piratenpriset 2005 samt utmärkelsen Till Evert Taubes minne 2013. Jan skrev och regisserade Sveriges första sit-com från tidigt 90-tal, Kusiner i Kubik för SVT Drama. Han har allt som allt givit ut 7 CD-skivor, bland annat Love is a dog that bites.

Läs om showen här:

Sensuell, blodtryckssänkande show med standup och jazz från den svenska Södern.Med en ros bakom ena örat och en räv bakom andra framför de egna och andras sånger inspirerade av Chet Baker, Mose Allison och Monica Zetterlund. Däremellan filosoferar de med glimten i ögat kring ämnen som berör: Kriser, möten, högt blodtryck och kärlek i mogen ålder. Kan kärlek vara roligt? Ja, säger Anna-Lena. Nej, säger Jan.

”Sång och musik, stand up och sketcher. Allt eller nästan allt på högsta nivå. Anna-Lena Brundin och Jan Sigurd serverade ett så välvalt program på Galleri Isie Tio att YA:s recensent njöt och hade roligt mest hela tiden.”

Ystad Allehanda

”Brundin och Sigurd har ett inkluderande och varmt tilltal som träffar rätt hos publiken … den här showen fungerar som uppåttjack.”   Trelleborgs Allehanda

”Vad gott! Vad gott! Ni sjunger så jäkla fint tillsammans! Flera av texterna borde bli framtida klassiker.”

Ale Möller – världsmusikant

Pris 200 kronor + mat och dryck
Mat serveras från kl. 18.00
Show startar ca kl. 20.30
Ev. allergier meddelas vid bokningstillfället,

Boka bord på 076 311 34 15