fbpx
[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”preset_0″ font_color=”#ffffff” font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_align=”center”]

[/mpc_textblock]

Joe Labero gästar Flip Flop

[mpc_button preset=”preset_192″ url=”url:%23the-text|title:Link||” font_preset=”preset_0″ font_color=”#ffffff” font_size=”12″ font_line_height=”1″ font_transform=”uppercase” font_align=”center” title=”” border_css=”border-width:2px;border-color:#ffffff;border-style:solid;border-radius:3px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:15px;padding-right:34px;padding-bottom:15px;padding-left:34px;” margin_divider=”true” margin_css=”margin-top:26px;margin-right:10px;margin-bottom:4px;margin-left:10px;” hover_font_color=”#ffffff” hover_icon_color=”#ffffff” hover_background_color=”#f96262″ hover_border_css=”border-width:2px;border-color:#f96262;border-style:solid;border-radius:3px;” class=”anchor-link”]

Magical Mystery tour 9:e och 10:e oktober

Förvänta dig det gåtfulla och helt oförklarliga i en intim och exklusiv show!

Vi är stolta över att få presentera en av världens bästa magiker, Joe Labero,  på besök hos oss i Lilla Karibien. Hans shower har gjort succé över hela världen och han har uppträtt inför kungligheter och presidenter i sitt magiska segertåg över världen. Monaco, Australien och inte minst den hyllade showen i Las Vegas, är bara några av stegen på hans resa som magisk superstjärna!

Just nu är alla föreställningar slutsålda men vi arbetar för fullt på att få till en extra föreställning på Torsdagen den 8 oktober. Intresseanmälan sker till något av bokningsalternativen längre ner i inlägget!

 

Fredag 9 oktober

SLUTSÅLT 

Joe Labero Magical Mystery Tour – Lyxpaket 1950:- / person

Unik föreställning! Endast 30 personer. Champagnemingel och en 3-rätters meny – Insläpp från kl. 18.45

SLUTSÅLT

Joe Labero Magical Mystery Tour – Lyxpaket med övernattning 2390:- / person

Unik föreställning! Endast 30 personer. Champagnemingel, 3-rätters meny och övernattning med frukost. Insläpp från kl. 18.45

Lördag 10 Oktober

SLUTSÅLT 

Joe Labero Magical Mystery Tour – Lyxpaket 1950:- / person

Unik föreställning! Endast 30 personer. Champagnemingel och en 3-rätters meny – Insläpp från kl. 18.45

SLUTSÅLT 

Joe Labero Magical Mystery Tour – Lyxpaket med övernattning 2390:- / person

Unik föreställning! Endast 30 personer. Champagnemingel, 3-rätters meny och övernattning med frukost. Insläpp från kl. 18.45

För att boka:

info@flipflopfun.se eller Ring 076 311 34 15

Joe Labero gästar Flip Flop

[mpc_button preset=”preset_192″ url=”url:%23the-text|title:Link||” font_preset=”preset_0″ font_color=”#ffffff” font_size=”12″ font_line_height=”1″ font_transform=”uppercase” font_align=”center” title=”Läs artikel” border_css=”border-width:2px;border-color:#ffffff;border-style:solid;border-radius:3px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:15px;padding-right:34px;padding-bottom:15px;padding-left:34px;” margin_divider=”true” margin_css=”margin-top:26px;margin-right:10px;margin-bottom:4px;margin-left:10px;” hover_font_color=”#ffffff” hover_icon_color=”#ffffff” hover_background_color=”#f96262″ hover_border_css=”border-width:2px;border-color:#f96262;border-style:solid;border-radius:3px;” class=”anchor-link”]