fbpx
[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”preset_0″ font_color=”#ffffff” font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_align=”center”]

[/mpc_textblock]

Ett annorlunda Julbord

[mpc_button preset=”preset_192″ url=”url:%23the-text|title:Link||” font_preset=”preset_0″ font_color=”#ffffff” font_size=”12″ font_line_height=”1″ font_transform=”uppercase” font_align=”center” title=”” border_css=”border-width:2px;border-color:#ffffff;border-style:solid;border-radius:3px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:15px;padding-right:34px;padding-bottom:15px;padding-left:34px;” margin_divider=”true” margin_css=”margin-top:26px;margin-right:10px;margin-bottom:4px;margin-left:10px;” hover_font_color=”#ffffff” hover_icon_color=”#ffffff” hover_background_color=”#f96262″ hover_border_css=”border-width:2px;border-color:#f96262;border-style:solid;border-radius:3px;” class=”anchor-link”]

Upplev ett annorlunda julbord på Flip Flop!

Välkommen till vår spännande och läckra julmiddag med en karibisk touch.

Som vanligt detta år, så får man anpassa sig efter förutsättningarna. Det innebär att vi inte har en buffé där vi äter från stora fat med alla läckerheter samlade. I stället kommer det att finnas små rätter på separata tallrikar som man tryggt kan ta med sig till sitt bord och njuta av.

Vårt annorlunda julbord inkluderar:

• Välkomstglögg
• Raw Bar med havets läckerheter som ostron, lax och skaldjur
• Ett urval av klassiska smårätter
• Ert val av 2 juliga varmrätter. Välj mellan fisk eller kött
• Dessert- och godisbord

Övernatta i vårt färgglada hotell med julig frukost.

Ni kan även boka er konferens eller julfest hos oss

Tillgängliga datum:

27/11  3/12  10/12  11/12  12/12  18/12  19/12

 

Julmiddag: Pris: 625:- / person

Rum med Julmiddag och Julfrukost 1090:- / person

 

Bokningar och förfrågningar:

bookatable@flipflopfun.se eller Ring 076 311 34 15

Ett annorlunda Julbord

[mpc_button preset=”preset_192″ url=”url:%23the-text|title:Link||” font_preset=”preset_0″ font_color=”#ffffff” font_size=”12″ font_line_height=”1″ font_transform=”uppercase” font_align=”center” title=”Läs artikel” border_css=”border-width:2px;border-color:#ffffff;border-style:solid;border-radius:3px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:15px;padding-right:34px;padding-bottom:15px;padding-left:34px;” margin_divider=”true” margin_css=”margin-top:26px;margin-right:10px;margin-bottom:4px;margin-left:10px;” hover_font_color=”#ffffff” hover_icon_color=”#ffffff” hover_background_color=”#f96262″ hover_border_css=”border-width:2px;border-color:#f96262;border-style:solid;border-radius:3px;” class=”anchor-link”]