fbpx
[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”preset_0″ font_color=”#ffffff” font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_align=”center”]

12 mars, 2018

[/mpc_textblock]

Värdsklass soul på Flip Flop

[mpc_button preset=”preset_192″ url=”url:%23the-text|title:Link||” font_preset=”preset_0″ font_color=”#ffffff” font_size=”12″ font_line_height=”1″ font_transform=”uppercase” font_align=”center” title=”Läs artikel” border_css=”border-width:2px;border-color:#ffffff;border-style:solid;border-radius:3px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:15px;padding-right:34px;padding-bottom:15px;padding-left:34px;” margin_divider=”true” margin_css=”margin-top:26px;margin-right:10px;margin-bottom:4px;margin-left:10px;” hover_font_color=”#ffffff” hover_icon_color=”#ffffff” hover_background_color=”#f96262″ hover_border_css=”border-width:2px;border-color:#f96262;border-style:solid;border-radius:3px;” class=”anchor-link”]

Vår vän Wesley Phillips, har spelat med dom flesta av världens stora soulartister.

Han började sin karriär och turnerade med James Brown på 70-talet innan han träffade Michael Jackson. Mötet ledde till ett långt samarbete, under 7 år spelade dom in skivor och turnerade tillsammans jorden runt.

Nu är han på ett månadslångt besök hos oss för att skriva musik. Inspirerad av sitt möte med naturen och stranden vill han spela och underhålla våra gäster på sitt speciella sätt. Med trumpeten i handen sjunger han dom bästa av soullåtarna av Barry White, Al Green, Marvin Gaye, Jackson Five med flera.

Ett unikt tillfälle att se en fantastisk soulshow, don’t miss it!
Vi återkommer med datum och tider, följ oss gärna på Facebook för snabb info.