fbpx
[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”preset_0″ font_color=”#ffffff” font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_align=”center”]

14 augusti, 2018

[/mpc_textblock]

Mexikanskt gästspel på Flip Flop

[mpc_button preset=”preset_192″ url=”url:%23the-text|title:Link||” font_preset=”preset_0″ font_color=”#ffffff” font_size=”12″ font_line_height=”1″ font_transform=”uppercase” font_align=”center” title=”Läs artikel” border_css=”border-width:2px;border-color:#ffffff;border-style:solid;border-radius:3px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:15px;padding-right:34px;padding-bottom:15px;padding-left:34px;” margin_divider=”true” margin_css=”margin-top:26px;margin-right:10px;margin-bottom:4px;margin-left:10px;” hover_font_color=”#ffffff” hover_icon_color=”#ffffff” hover_background_color=”#f96262″ hover_border_css=”border-width:2px;border-color:#f96262;border-style:solid;border-radius:3px;” class=”anchor-link”]

Flip Flop presenterar stolt:
Santo, en av Londons populäraste krogar!

Helgen den 14-16 september gästspelar Londonkrogen Santo på Flip Flop.
Sedan några år tillbaka har bröderna Carlos och Fernando de la Cruz skapat en av Londons populäraste krogar, Santo. Här serveras färg- och smakrik mat tillsammans med Margaritas i världsklass!
Vi har den stora äran att ha Santo på gästspel på Flip Flop i Olofsbo. Deras kockar och bartenders bjuder på det bästa som Mexiko har att erbjuda i mat och dryck. Missa inte detta unika tillfälle, det kommer att bli trångt!

Fredag och Lördag 14-15 september 17- stängt
Söndag 18 september Latin Brunch 12-15.

Boka bord, och kanske en övernattning? Boka

Kika in på Santo´s hemsida för inspiration och kolla in deras meny, några av rätterna och drinkarna har ni chansen att smaka!

Carlos and Fernando de la Cruz