fbpx

Yoga med Annelie Billing

[mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”preset_0″ font_color=”#ffffff” font_size=”16″ font_line_height=”1.5″ font_align=”center”]

2 september, 2019

[/mpc_textblock]

Yoga med Annelie Billing

[mpc_button preset=”preset_192″ url=”url:%23the-text|title:Link||” font_preset=”preset_0″ font_color=”#ffffff” font_size=”12″ font_line_height=”1″ font_transform=”uppercase” font_align=”center” title=”Läs artikel” border_css=”border-width:2px;border-color:#ffffff;border-style:solid;border-radius:3px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:15px;padding-right:34px;padding-bottom:15px;padding-left:34px;” margin_divider=”true” margin_css=”margin-top:26px;margin-right:10px;margin-bottom:4px;margin-left:10px;” hover_font_color=”#ffffff” hover_icon_color=”#ffffff” hover_background_color=”#f96262″ hover_border_css=”border-width:2px;border-color:#f96262;border-style:solid;border-radius:3px;” class=”anchor-link”]

Yoga med Annelie Billing på Flip Flop beach bar & hostel där Indien möter Karibien och Olofsbo

11-13 oktober 2019
Mat, logi och yoga på Flip Flop beach bar & hostel mitt på stranden i Olofsbo mellan Varberg och Falkenberg 2 övernattningar, 1 frukost och 1 brunch, 2 middagar, 1 lunch, 5 yogaklasser där vi jobbar med hathayoga, rajayoga och meditation.

Läs mer i bif pdf: